budak ni nak mati kene sambar petir agaknya

Wednesday, August 18, 2010

Nak pengsan aku baca emel nih tadi.. agaknya apela yang tersumbat dalam kepala otak budak-budak nih especially si salleh gelugor tuh.. hohohooh



Yang xtahan die tulis dia ada his own god.. sembah ape kau nih?? sembah matahari?? ke sembah tong sampah?? siap nak buat kitab sendiri segala.. kitab mencarut hape yang ko nak buat?? gila!!

"Ya Allah Ya Tuhanku.. jauhkanlah ahli keluarga serta keturunan ku dari perkara-perkara yang memesongkan aqidah.. Kurniakanlah perlindungan-Mu kepada kami Ya Allah.."

Amin

6 comments:

mama_izz said...

budak ni dah ler nama saleh gregor.. nak kena tenyeh dgn asam gelugor agaknye.. hehhe..

Puteri Ogy said...

itu le pasei.. elok tenyeh aje..

aS_c0mei said...

aku pon hangen je semalam.tah pape la budak nih.mmg takde akal...haihhh

apa la nak jadi..serammm la dgn perangai budak2 zaman sekarang!

Puteri Ogy said...

as : itu le pasal.. aku rs budk ni mental problem! ehh.. mcm kenal je mental problem tuh.. hahahaha

wawahud2 said...

wajib ke atas dia utk dipanah petir...dummmm!!!

alifah@along said...

celaka punya budak!!mmg bodoh la ...apakata kita terjah blog dia ni...

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets