Basa-basi

Thursday, June 3, 2010

menyampah lak bila ada orang yang berbahasa 'pelik' begini ye :

aq = aku

ary = hari (y not ko gunakan ari)

kew = ke (terpeleot lidah aku)

omeigod = oh my God (kan lg singkat pakai OMG?)

ade banyak gak lagi.. tapi agak kemalasan nak list down. sebab dah rasa menyampah sangat2.. hahahha

6 comments:

aS_c0mei said...

byk lagi weh.menyampah aku diorg nih.blaja kat ne tahhhh.nak pendekkan perkataan sampai gedik je bunyiknyeee...sampai aku tak paham.haha

..::daria::.. said...

mostly yg suka guna words mcm tu budak2 zmn skrang ni..aku pun x suka :p

Puteri Ogy said...

as : tu la pasall.... tu sbb aku menyampah.. jd menyampah sebab x paham..hahah

noma : tu la budak2 zaman la.. hahaha..

Puteri Ogy said...

as : tu la pasall.... tu sbb aku menyampah.. jd menyampah sebab x paham..hahah

noma : tu la budak2 zaman la.. hahaha..

~ini an~ said...

ogy...jgn la tunjuk sgt ko tu dh ketinggalan zaman hahaha

Puteri Ogy said...

an : aku dah tua an.. muahahah

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets