Random..

Wednesday, July 14, 2010

Rasa dah lama x update blog. Am very busy lately, dengan tender yang ber'overlapping' here & there and plus some v.os to be entertained. Very very busy. Sampai x reti nak begin with which first. (Apa ayat macam hampeh).

Few days ago, dapat satu berita yang agak memeranjatkan. Berita tentang seorang course-mate yang dikhabarkan lemas ketika mandi di sebuah empangan di India. Mohd Ramin.. eventhough aku bukanlah among the closest frens, but the news still a shock until today. Sepanjang yang aku tau, arwah adalah seorang yang happy go lucky, suka berjenaka, suka mengusik, plus disukai oleh most of lecturers which he really deserves it. Arwah kerja dengan UEM dan posting kat India for 2 years (kalau x silap). Melalui kawan-kawan terdekat, arwah adalah seorang perenang yang baik. Tapi ajal maut, Allah tentukan dan takkan lambat walau sesaat pun. Semoga rohnya dicucuri rahmat selalu. Dan semoga isteri serta keluarga arwah tabah menempuhi dugaan maha hebat ini.

Ohh.. few days ago jugak, dapat cerita yang menggembirakan jugak. One of my ex-house mate pregnant!!! Teringat pulak my first moment knowing that 'something' tiny in my womb. Teruja sangat. So that is why I really faham kenapa dia full of worries.. Congratulation anyways my fren!

Eh.. lupa nak update on Garage Sales. So here it is!


Sori la, malas nak crop the pic.. ;p


Banyak benda lagi x buat for this garage sales. Item list, harga and barang pon x habih kumpul lagi. Aiyooo.. susah nak bisnes rupenye. Kupikirkan senang.. Tu la.. dok pikir nak untung je.. Untung?? InsyaAllah.. So kawan-kawan yang berdekatan jemputlah datang usha-usha ape yang patut. Tak semua barang yang dijual adalah preloved, ada jugak brand new item. Harga, gerenti best!!

So,jangan lupa..

GARAGE SALES

on 24/07/2010 (9.00am-4.00pm) and

venue : Padang Bola Kelab Sultan Sulaiman, Kg. Baru, KL

p/s : doakan garage sales ni berjaya dan insyaAllah jadi a good start untuk aku 'berkecimpung' dunia bisnes nih. Tension wohhh jadi QS nih.. kefale banyak fenin lah.. dia fusin..fusin..

2 comments:

wawahud2 said...

sape ex-hausmate ko yg mengandung iteww?????

nak tau gakkk

Puteri Ogy said...

bukanlah rosna orangnya, cik puam bahiyah..

kepochi ko wawa.. ;p

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets