Falling in love.. again.. and again..

Sunday, July 4, 2010

Hahahhahaa.. weekend yang bermakna buat aku sebab finally dapat habiskan this movie :


Si vampire yang handsome + macho with soulmate : Bella

Puas hati dengan Twilight Eclipse. Walaupun si Bella kadang-kadang sengal sikit sebab macam konfius dengan feeling dia towards Jacob, tapi one thing yang dia sangat sure is, she deeply in love ngan Edward Cullen.


Edward proposing Bella.. cantik scene nih oohhh..
(tapi macam mana bile human kawin ngan vampire eh??)


The Cullen's

This time, baru la nampak sikit watak si Jasper (Jasper ke nama bf Alice tu?). Nampak hero sikit tapi still kena adjust sikit kut rambut dia. Dah macam kene taufan Agatha je.. ahahaha



jacob yang poyo, sibuk-sibuk nak jealous kat Edward



macho Edward time ni, protecting Bella from angry Victoria

Hahahah.. adehh.. malas nak taip panjang-panjang. Aku nak tengok lagi for the third round. Better ambik kesempatan tengok sang vampire yang hensem ni puas-puas sebelum cik Damia tu bangun.. Kang time aku tengah tengok ni la.. dia sibuk-sibuk nak ketuk lappy nih.. Haihhh

Edward... I'm coming!!!









2 comments:

CikChelsea said...

hoh dh tgk 3rd round?
kat malaysia blm on screen lagi T___T

boleh ajar? hehehee

Puteri Ogy said...

heheheheh.. tgk kat movielink je ;)

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets