Semalam kat mekdi

Sunday, February 20, 2011

Malam Selasa lepas, sbb boring n perut pon lapar.. kami pegi melepak2 kat mekdi Setia Alam. Memula ingat nak bg Damia main kat playground, tapi rupa-rupanya ramai lagi mak pak yang sama-sama boring n lapar dok heret anak2 sekali pegi mekdi. Maka Damia ngetest seround dua je.. Layan gambar lg baik da sbb aku still boring n xde idea nak taip ape..



Jgn hiraukan muka tuan tanah yg x berapa nak semenggah tu.. x kose aku nak tepek mekap segala memalam buta



ini encik hubby tuan tanah.. dia ni x kira pg ke petang ke, tengahari lit-lit ke.. die tetap ngan cap.. gasak ko la bang


ini adik tuan tanah yg bajet hot pakai jaket kat mekdi.. keh3


orang lain mentekedarah, ko main cak-cak.. patutla ko tambah cikeding sang anak..


habih sume orang nak ditegurnya..








2 comments:

mama_izz said...

ogy tak mekap pun cantik.. ;p

Puteri Ogy said...

ceq la nak sikit x habuan durian runtuh ni.. wakakakak

Post a Comment

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets